Shiatsu Massage

Shiatsu is een vorm van manuele therapie afkomstig uit Japan. Shiatsu betekent letterlijk ‘druk met de vingers’. Door het uitoefenen van druk (met behulp van de duimen, vingers en handpalmen), rotaties en manipulaties, worden blokkades in het lichaam opgelost waardoor het lichaam zichzelf weer kan genezen.

Shiatsu kan klachten verhelpen maar kan ook preventief toegepast worden om juist ziekten te voorkomen. Een Shiatsu behandeling duurt ongeveer een uur en is zeer prettig om te ondergaan. U hoéft geen specifieke klachten te hebben. Shiatsu versterkt de basisconditie en ontspant. In veel gevallen zal ook het lichaamsbewustzijn toenemen. Natuurlijk werkt Shiatsu ook ter verlichting van klachten als hoofdpijn, rugpijn, slapeloosheid, spierpijn, zenuwpijn, spanningen en geestelijke ongemakken. In tegenstelling tot andere massagevormen wordt het lichaam bij Shiatsu niet ontbloot.

Shiatsu kan je ook goed helpen tijdens de zwangerschap. Bijvoorbeeld bij een stuitligging van je kindje, diverse zwangerschapskwalen (rugpijn, kramp in de benen, moeite met ademen enz.) of het stimuleren van de weeën tijdens de bevalling.

De Massage geef ik op:

Kosten Massage
30 minuten €35
60 minuten €70

Kosten Massage van 60 minuten aan huis 
€70 + evt parkeerkosten

Woensdag en Vrijdag in de Hooiberg te Leersum

Of aan huis

Recenties