Shiatsu Massage

Shiatsu is een vorm van manuele therapie afkomstig uit Japan. Shiatsu betekent letterlijk ‘druk met de vingers’. Door het uitoefenen van druk (met behulp van de duimen, vingers en handpalmen), rotaties en manipulaties, worden blokkades in het lichaam opgelost waardoor het lichaam zichzelf weer kan genezen.

Shiatsu kan klachten verhelpen maar kan ook preventief toegepast worden om juist ziekten te voorkomen. Een Shiatsu behandeling duurt ongeveer een uur en is zeer prettig om te ondergaan. U hoéft geen specifieke klachten te hebben. Shiatsu versterkt de basisconditie en ontspant. In veel gevallen zal ook het lichaamsbewustzijn toenemen. Natuurlijk werkt Shiatsu ook ter verlichting van klachten als hoofdpijn, rugpijn, slapeloosheid, spierpijn, zenuwpijn, spanningen en geestelijke ongemakken. In tegenstelling tot andere massagevormen wordt het lichaam bij Shiatsu niet ontbloot.

Shiatsu kan je ook goed helpen tijdens de zwangerschap. Bijvoorbeeld bij een stuitligging van je kindje, diverse zwangerschapskwalen (rugpijn, kramp in de benen, moeite met ademen enz.) of het stimuleren van de weeën tijdens de bevalling.

De Massage geef ik op Locatie:
Woensdagochtend in Studio Witte vrouwen
Vrijdagochtend in de Hooiberg in Leersum
of aan huis:
overdag en in de avond

Kosten Massage van een uur
€ 49,-

Kosten Massage aan huis van een uur
€ 49,- + €0,10 per km + evt parkeerkosten

Woesdagochtend in studio Witte vrouwen in Utrecht

Vrijdagochtend in de Hooiberg in Leersum

Of aan huis